Film i TV

“UŽIVAJ SA SINOM I POLJUBI GA!” Ivanova djevojka poslala poklone za malog Željka – Marinković u suzama!

Marija Kulić se oduševila ovim Jeleninim gestom!

Ivan Marinković - screenshot

Darko Tanasijević je danas ušao u Bijelu kuću kako bi zadrugarima podijelio poklone i čestitke koje im je poslala porodica za Uskrs. Za Ivana Marinkovića je stigla čestitka od njegove djevojke, Jelene Ilić.

– Srce Hristos Vaskrse, srećan i Bogom blagoslovljen Vaskrs ljubavi moja. Nedostaješ nam svakog dana, ali za praznike najviše. Listam fotografije i prisjećam se prethodnog. Fali mi osjećaj bezbrižnosti kad znam da si tu i da se oslonim na tebe. Beka mi dosađuje i budi me noću, a i ujutru za posao. Mnogo sam organizovanija bez tebe. Svi smo odlično i u najboljem redu. Puno te pozdravlja teta i svi moji, a od ostalih ćeš dobiti čestitke za rođendan. Nazdravi vodom i uživaj sa sinom. Poljubi ga u moje ime. Voli te Beka – čitao je Ivan.

– Ljubavi hvala ti, nisam ni sumnjao – rekao je Ivan.

Jelena je poslala Ivanu poklone, a između ostalog i pandu, a Ivan je otkrio da joj je želja da ode da vidi bebe pandice. Paketić je dobio i njegov sin Željko. Dobio je bojanke, bojice i slatkiše.

– Hvala, očekivala sam – ponosno je rekla Marija Kulić, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh