Film i TV

ANA KONAČNO PRELOMILA, ZVEZDAN NAPOKON IDE IZ NJENOG ŽIVOTA: Na ovaj POSTUPAK se ne bi svako USUDIO

Njihov odnos privlači veliku pažnju.

Zvezdan Slavnić I Ana Ćurčić - Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

Ana Ćurčić svojevremeno je posvetila bivšem mužu Zvezdanu Slavniću tetovažu na ruci, ali nakon preljube i pakla kroz koji je prošla zbog njega, odlučila je da njegovo ime obriše sa svoje ruke, ali i iz života.

– Pisat će “Never again” (Nikad više). Čim izađem. On ima A i Z sa lancem i katancem, kad je otišao u zatvor napravila sam simboliku da je i da je ovo ključ koji to otključava. Da nije napravio ovo nikad ne bih skinula, ali ovo ne želim na svojoj ruci – govorila je Ana.

– Koju to dubinu ima, Bože gospode. A sa srca? – rekla je Zorica Marković.

– Tu će ostati ožiljak – dodala je Ćurčićeva.

Podsjetimo, pored Ane koja je posvetila tetovažu Zvezdanu, isto je učinila i njena kćerka.Ta informacija je u javnosti daleko odjeknulo, te su mnogi krenuli sa spekulacijama o odnosima unutar njihove porodice.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh