Film i TV

“NJENA BOLESNA IDEJA” Oglasila se SESTRA Slađane Petrušić, u jedno je SIGURNA

Vijest o njenoj smrti uznemirila je mnoge.

Slađana Petrušić

Vesna Rivas se oprostila od Slađane Petrušić, dok je Milomir Marić rekao za “Blic” da je ona sve to izmislila.

Za hrvatske medije se sada oglasila njena sestra Dragana koja je rekla da je ovo izmišljotina.

Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to – kaže Dragana, koja godinama nije u kontaktu sa Slađom.

Dragana je ispod objave ostavila komentar o navodnoj smrti svoje rođake, a navodno ju je Slađana potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da niko od njihovih zajedničkih rođaka ne zna ništa o Slađinoj smrti.

Slađa je, inače, prije dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, i tom prilikom je otkrila da se povrijedila dok je radila izazov na Tik Toku.

Operacija uspješna..tako kažu.. J**o me Tik Tok izazov. Hvala doktorima – napisala je tada Slađa.

Fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu “nottinghampost”, a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala.

Inače, na tom portalu, sa tom istom fotografijom, piše da je devetnaestogodišnja djevojka imala operaciju nakon sudara u gradu u Engleskoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh