Film i TV

NAKON JEZIVIH SCENA NAD BILALOM BRAJLOVIĆEM, REAGOVAO NJEGOV OTAC: Mora se stati u kraj ovoj torturi! Strijepimo za njegov život

Jučer su društvene mreže preplavili snimci jezivog nas.lja iz Zadruge.

Samir Brajlović - screenshot

Naime, tokom emisije Pretres nedjelje došlo je do žučnog sukoba između Filipa Cara i Bilala Brajlovića, u kojem je Filip prišao Bilalu i skinuo mu donji dio trenerke, a onda ga i ud.rio pesnicom u glavu.

Ovdje se ovaj nasilnik nije zaustavio pa je Sarajliiju nokautirao u dvorištu.

Najžalosnije je što policija još uvijek nije reagirala, niti su Bilala izveli na pregled kod doktora, iako je on to tražio. Kako su ove scene nas.lja nad sinom podnijeli Bilalovi roditelji i šta su konkretno preduzeli po pitanju ovog slučaja, odgovorio je za Senzaciju u kratkom intervju vidno potresen Bilalov otac Samir Brajlović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh