Film i TV

CAR PLAČE ZA SVOJIM “TATOM”! Kad je čuo da ne može da ustane, krenule mu suze – loše vijesti iz Zadruge

Obuzela ga griža savjesti.

Marko Janjušević Janjuš je doživio gadnu nezgodu u Zadruzi, kada se posvađao sa Filipom Carem. On je pao sa kreveta i zalijepio se za pod te nije bio u stanju da ustane.

Car je sada doživio napad griže savjesti i pustio je suzu pričajući o njemu, nazivajući ga sopstvenim ocem. U njegovom društvu su se našli i Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Bojan Simić i Aleksandra Nikolić. Te je sve vrijeme pokušao da iskaže kako se osjećao zbog Janjuševe povrede od pada sa kreveta.

– Boli ga! – rekao je Car.

– Joj majko moja mila, krv ti je**m! On skočio sa kreveta i na krevet i on kao ide.. Zatrčao se, skočio na krevet prema meni, nagnuo se nazad i pao da desnu stranu! Krv ti je**m! Je l’ mi vjeruješ da bih se ubio da mu je nešto sa leđima bilo, ja bih umro! Au Sunce ti je**m, ja sam bio uvjeren, ne diže se čovjek sa poda, ili kuk ili leđa! – rekao je Car, piše Srbija danas.

– Nije slomio ništa, lakat ga boli! – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh