Film i TV

GREBAT ĆE NA KAPIJI KADA JE BUDE VIDIO – bivša ljubav ovog zadrugara ulazi sutra u Zadrugu: Produkcija potvrdila

Svi jedva očekuju utorak u Zadruzi jer se odigrava žurka a tada je opšte poznato da se pod uticajem al..hola dešavaju problematične stvari.

Sutra će situaciju dodatno da podgrije i dolazak dvije ličnosti na žurku, a produkcija je protvrdila i koje će to ličnosti biti.

Njihov dolazak u rijaliti nikoga neće ostaviti ravnodušnim, međutim posebno je zanimljivo to što će zadrugare na žurki uveseljavati i pjevačica i nekadašnja učesnica Zadruge, ali i bivša supruga jednog od učesnika Ivana Šašić.

Naime, svima su poznati detalji ljubavne drame, prevare, kao i razvoda braka učesnika Zadruge 6 Bojana Simića i pjevačice Ivane Šašić, a oni će se sutra uveče susresti u rijalitiju nakon svega.

Pored Ivane, za sjajnu atmosferu na imanju biće zadužen i DJ Neba, koji će miksom domaćih i stranih hitova prirediti zadrugarima, ali i gledaocima još jedan provod za pamćenje, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh