Film i TV

ISTRČALA DA SAČUVA ŽIVU GLAVU! Zadrugarkin vrisak prolomio Bijelu kuću, posuđe letjelo na sve strane!

Sanja Grujić i Marko Stefanović posvađali su se dok su spremali večeru u kuhinji, a ona je počela da urla na njega kada joj je dodirnuo oko.

Kako je Sanja povisila ton, Marko je iste sekunde doživio pomračenje, pa je počeo da baca pribor i posuđe po Bijeloj kući, a ona je vrlo brzo nakon toga izašla na vazduh, kako bi se primirila.

– Više nikad da mi se tako nisi obratila zbog gluposti. Marš bre u p**u mater**u – drao se zadrugar, a Marija Kulić je vrisnula kada je posuđe iznenada poletjelo.

– Raskinuli smo, da znaš – rekla je Sanja kroz suze izlazeći, piše e-turneja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh