Film i TV

OBEZBJEĐENJE UNIJELO KUTIJE U ZORU – Ovo niko nije očekivao! Zadrugari ‘poletjeli’ ka kapiji

Ovo je bilo baš iznenađenje!

Sinoć, nakon izbacivanja, kada je Maja Kovačević napustila Zadrugu izgubivši u igrici od Žane Đorđević sa kojom je bila nominovana, zadrugari su odžali igru istine, koju organizuje Lepi Mića.

Po završetku očigledno uspješne igre, rano jutros, obezbjeđenje je unijelo kutije sa nagradama, što su zadrugari veselo prihvatili i odmah pojurili da vide šta su dobili:

Osim sredstva za higijenu, zadrugari su dobili slatkiše i cigarete, a kako se čini ovog puta su sarađivali te podijelili sve podjednako, piše Srbija danas.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh