Film i TV

ZVEZDAN SE ZALETIO NA ANU, OBEZBJEĐENJE GA ŠČEPALO! Nikad veći lom u Beloj kući

Zadrugari se razbežali kada su videli da je Slavnić ušao u crveno!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do žestokog obračuna između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. U jednom trenutku se Zvezdan zaleteo na Anu, a obezbeđenje ga je zadržalo kako ne bi stigao do nje.

– Jesi srećna što si došla u rijaliti, a? Je l’ ti lepo u rijalitiju? Je l’ ti lepo da se kuneš u svoju decu? Je l’ ideš da plačeš sada tamo? – upitao je Zvezdan ironično.

– Šta je kl*šarko jedna smrdljiva, šta je?! Kl*šarko jedna prljava! Što? Jeb*m li ti sve da ti je*em mrtvo – nastavio je Zvezdan.Jesi ovde sigurnija, a? Usta te je*em mrtva! ‘Ajde pričaj malo deci kako si dobra majka! Pričaj o svemu tome, ‘ajde! Kako možeš da pregaziš preko svega! Da si došla ovde da uzmeš neke parice i da vidiš Zvezdana! Je li go*narko smrdljiva? Je*aću te u usta, kl*šarko jedna smrdljiva! Kl*šarko prljava! G*vno smrdljivo jedno! je*aću te u usta kl*šarko smrdljiva! -nastavio je Zvezdan.

– Ostavi mi više decu, izbaci ih iz usta -rekla je Ana.

– Je*aću ti mamicu u pu*ku ja -rekao je Zvezdan.Sad ti neću dati jedan dan da se smiriš, bolesnice jedna! Jedan dan da se smiriš -rekao je Zvezdan.

– Šta se ti mučiš oko mene?! -rekla je Ana.

– Mučim se zato što gledam kl*šarku, gledam go*no cinkaroško koje mi sedi ispred nosa i prdi još -rekao je Zvezdan.Ne znam šta sam ja cinkarila! Ovde ti cinkariš, ne ja! -rekla je Ana.

– Ja cinkarim?! -upitao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh