Film i TV

“NEMA GRAM LJUDSKOSTI U SEBI, SRAM JE BILO!” Anđela bez blama napala Anu, jer se branila od Zvezdana!

Prešla je granicu?

Ana i Andjela - Novi

Sinoć tokom emisije “Pitanja novinara” jedno od pitanja je bilo za Anđelu Đuričić.

– Zašto ti nije bilo pravo kada je Ana poznala Zvekija da ćaskaju – glasilo je pitanje.

– Nigdje veze. Ja sam tada pravila meni i Zvezdanu da jedemo, samo sam mu rekla: “Spremno ti je”, ja sam za to da pričaju, ali samo normalno. Ja nemam komentar na ovo večeras. Ja sam rekla da neću Anu da komentarišem, ali je ovo večeras velika sramota, sa Anine strane. Ana je neko ko nema ni gram ljudskosti u sebi prema Zvezdanu i ovo je velika sramota od žene koja je pričala da je voljela čovjeka. Ja više ne mogu ni da je gledam – rekla je Anđela.

– Gdje misliš da je pretjerala Ana? – pitala je voditeljka Ivana Šopić.

– Ona nema granicu u tome da uništi Zvezdana. Ona neće da bira sredstvo, ona hoće da ga vidi na dnu i da ga gazi na dnu. Ja to nikada neću dozvoliti. On je meni rekao da se sklonim jer sam sebe ne može da obuzda. Ja sam već vidjela da kada se spremio za pet minuta da je nabrijan, a ona koja ne prestaje a vidi da mu je loše. Rekla sam, sram je bilo, ne može ništa da opravda njegovo ponašanje, a nju sram da bude zbog ovoga što je napravila – nastavila je Anđela.

– On je večeras potencirao konflikt sa njom. Ja da sam pao s padobranom sada, pitao bih se: “Šta se desilo da on ovako inicira svađu sa njom?” – rekao je Car.

– Čovjek nije dobro i ponovo mu se ovo dešava. On je sve gore i gore. On se trese pored mene na garnituri. Ova žena za mene nema ni gram ljudskosti prema Zvezdanu Slavniću – rekla je Đuričićeva.

– Ja sam večeras vidio da je on potencirao. Ja se ne bojim nikoga, zato ne pijem kafe ni sa kim zato što se dovodim u situaciju da ne smijem ništa da kažem – rekao je Car, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh