Film i TV

Maja i Car napravili neviđeni karambol! Pakao u Beloj kući, ovo mu NIKAD NEĆE oprostiti!

Ne mogu bez drame.

Maja Marinković je nikad žešće napala Filipa Cara zbog toga što je od zadrugara čula da je bio sam u pušionici sa Milicom Veselinović.

Obezbeđenje je od starta bilo u pripravnosti, budući da Maju niko nije mogao da smiri, a uvrede su samo pljuštale. Je**o te Taki Tadža, smrad debeli. Taki Tadža, smrad debeli, je**li smo ti ku**u. Maja, Maja, lizala mi ja*a – pevao je Car.

– Gu*e ti tatu u Crikvenici u du*e, je*u ti fanovi sestru – rekla je Maja.Jedini fan ti je prijatelj, sve ti je prijateljica Taki Tadža izje*o – rekao je Car.

– Ka*a ti se sestra sa fanovima – nastavljala je Maja.

Obezbeđenje ih je razdvoijlo, ali Maja nije prestaja da provocira Cara, pa je svađa ubrzo eskalirala. On se tom prilikom zaleteo ka radionici, gde je uzeo džak i počeo da se otima sa njom.Nakon toga, Car je Majinu bundu bacio u jezero, te je posle toga bacio i džak sa bundama o pod, dok je Slađa Lazić držala Maju. Obezbeđenje je poletelo ka Maji i Caru u radionici, gde je došlo do okršaja, a oni su ih razdvojili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh