Film i TV

ZVJERSKO IŽIVLJAVANJE NAD JEDNOM ŽENOM! Filip Car pomahnitao, ne zna gdje bije – Hoće li ga neko zaustaviti?!

Crveni alarm!

Maja Marinović našla je poseteljnu za Filipa Cara, ali se njemu nije dopala, jer ja na njemu bio lik mačke, pa je on odlučio da je sačuva i da kao rođendanski poklon Marku Janjuševiću Janjušu.

– Spremi to za rođendan – rekao je Car.Samo nekoliko minuta kasnije, nastao je pravi karambol sa Aleks Nikolić kada su počeli da se gađaju hranom i pljuju. Sukob je bio takvih razmera, da je obezbeđenje moralo munjevito da reaguje, kako ne bi došlo do većeg fizičkog nasilja.

Budući da je neposredno pre toga nastalo manje peckanje sa Majom, kada se Janjuš spomenuo, neki sumnjaju da je upravo to bio razlog Carevog besa, koji je samo kulminirao kada se sukobio sa Aleks Nikolić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh