Film i TV

Maja na stubu srama: Optužila Marka da smrdi, da bi se zbližila sa Janjušem – Pušten klip koji je raskrinkao

Veoma neprijatna situacija.

Maja Marinković - srbija danas

Zadrugari su sinoć tokom emisije imali prilike da vide još jedan snimak, na kojem su razgovarali Maja Marinković, Mikica Bojanić i Marko Janjušević Janjuš, a Marinkovićeva je kod bivšeg momka došla da se žali na neprijatan mirisa u izolaciji, u kojoj spava ove nedjelje sa Markom DNK.

– Ti imaš sutlijaš u pi*ku, si*u li ti je*em – rekao je Marko uvrijeđeno.

– Ja sam bio u izolaciji i nisam ništa osjetio. Oni stalno idu u kupatilo, njih dvoje zajedno i sve je u redu – rekao je Janjuš.

– Ivane, moram da kažem da je Janjuš mene nazvao da vidim, tj osjetim, on je taj dan bio bolestan, a sada da li su to patike ili nešto drugo ne znam i Divna to zna – rekao je Mikica.

– Ima on problem sa nogama, vjerovatno je problem u obući – rekla je Divna.

– Meni je stvarno glupo, ali on ima problem – rekla je Maja.

– To nije istina jer sam ja bio tamo, ona to namjerno radi, a ja ti najbolje znam – rekao je Bilal.

– Ona sada pali vatru, mada ja se ne nerivram, jer znam istinu – rekao je Marko, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh