Film i TV

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Maja i Bilal se OBRATILI PRODUKCIJI, čeka se ODLUKA VELIKOG ŠEFA, evo o ČEMU SE RADI

Dok je Marinkovićeva iznosila šta se dešavalo između njih, Brajlović se sve vrijeme zadovoljno smiješkao!

Bilal i Maja - screenshot

U toku današnjeg dana u Bijeloj kući se realizovala emisija “Pitanja gledalaca”.

Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje koje je upućeno Maji Marinković.

– Neka ove godine pobjedi ljubav, jedino sa Bilalom imaš ovaj žar u očima. Dozvoli sebi jednom u životu da kažeš da si pogriješila, Bilal te voli, šta imaš da izgubiš – pročitala je Dušica.

– Ispala sam loša. Bilal nije iskren kad priča o nama. Danas smo proveli 2 sata, ležali u krevetu, kao da nismo bili u rijalitiju. Ja znam da on mene voli. Ali razumijem ga, on je muškarac, ima ponos – rekla je Maja.

– Bilale, da li bi ti značilo da ti se izvini – pitala je Dušica.

– Sa jedne strane bih joj možda i povjerovao, ali to ništa ne bi promijenilo – odgovorio je BIlal.

– Treba mu vremena da prihvati neke stvari, pa ćemo vidjeti kako će se odigrati situacija. Pustit ćemo vrijeme, pa ćemo vidjeti. Ne bih žurila nigdje (sa izvinjavanjem). Imam neki dječji osmijeh pored njega, mogu to da kažem. Drag mi je, ne mogu da griješim dušu. Ali Bilal neće ovdje, imamo mi ovde mnogo dušmana koji ugrožavaju naš brak i auru. Te utorkom uveče, par djevojaka kojima se Biki pozabavi, ali uvijek se vrati kod svoje žene. Predlažem Rajsko ostrvo, da bračni par raščivija neke stvari. Ako može, da moj muž i ja to riješimo – dodala je Marinkovićeva.

– Naravno da bih otišao, samo da pokažem njoj da ništa neće biti – rekao je Bilal.

-Vidjeli smo danas – odgovorila je Marinkovićeva, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh