Film i TV

ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O MANIPULACIJI DJECOM: Potom POTKAČILA OVE LJUDE, bila je OŠTRA na jeziku

Ćurčićeva se po ko zna koji put povjerila u “Zadruzi” Markovićevoj.

Ana Ćurčić ponovo je otvorila dušu pjevačici Zorici Marković i otkrila kroz šta sve prolazi, ali i to zašto je ušla na imanje.

– Ja ovdje u rijalitiju još uvijek živim u prošlosti u glavi, razmišljam o budućnosti, a suočavam se sa stvarnošću. Ležala sam u krevetu sinoć i razmišljala. On je neko ko će kada je on ugrožen da najstravičnije stvari u svojoj glavi, sam sa sobom, napravi i nametne da je to tako. On će da izvuče situaciju koja nema veze sa životom, da je upakuje, to su zatvorske fore i tu ima odvratne pokvarenosti…To je toliko maliciozno i bijedno šta on može da izvuče, da bi ti ostala šokirana. Ne mogu da ti dajem primjer, ali prati, vidjet ćeš. Ja ti ga nisam ispljuvala nikada, kao što je on mene. On je došao ovdje da je njegova žena boginja, a došli smo sada do toga da je ona dno života – rekla je Ana.

– Na sve to, on zna kakva sam ja. Baš bi bio go**o da ne osjeti bar to, da to ne osjeti, ja bih rekla: “Ovaj čovjek nema ni zrno ljudskosti više” – rekla je Ana.

– Ja mislim da će vremenom ovdje to i izgubiti, nažalost, i prestati da pokazuje – dodala je pjevačica.

– Ali manipulacija: “Moje dijete je njega istetoviralo, pa je l’ sam ja bio loš?”. To ti je obrnuta psihologija. U našoj vezi, četiri godina zatvora je mnogo toga. Plus, na stranu to što je to njegova majka, što sam opet htjela da budem tu. Da li sam ja ispala budala ili glupa? Naravno da jesam, ne mogu da kažem drugo. Mogla sam da kažem u pismu da ne želim nikakav kontakt sa tobom, ali je on tamo otišao da nam obezbjedi krov nad glavom. Mnogo je zamršena priča i on će uvijek naći opravdanje za sebe i sve, a napašće uvijek ovu drugu stranu, ako nije po njegovom – rekla je Ana, piše Espreso.

– Da, ukapirala sam. Sve ono što ne mogu tebi da kažu neki, iz ne znam kojeg razloga, oni kažu meni – rekla je Zorica.

– Boli njih (zadrugare) uho za ovu situaciju, oni mene gledaju kao na smetnju, konkurenciju i slično. Kaže: “Poštovaću, neću biti u kući sa njom”, to je trajalo sedam dana. Sve što je rekao, pogazio je, ne samo kada sam ja u pitanju, a sa druge strane jedino gdje je ostao pri svom je kad je izašao do tih 10 mjeseci tog ponašanja, koje je potpuno novo, dalo mi je nadu. Ja sam bila jako neispunjena, mnogo sam radila, dva puta sam se selila od kako je došao. On će sto posto da kaže da su mi djeca oduzimala energiju, pa i da jesu, a onda je njegova postavka, njoj djeca uzmu energiju, onda nema za mene. Ne žalim ga, stvarno ga ne žalim – ispričala je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh