Film i TV

ŽAO MI JE SNEŽANE JER NIJE DOBRO, A DEBILE NEĆU DA KOMENTARIŠEM: Đorđe David o aferi mito

Kandidat „Zvezda Granda“ Duško Vukadinović optužio je svoju mentoricu za mito, a njegov postupak Đorđe je oštro osudio.

Nakon što je ispao iz takmičenja „Zvezde Granda“, kandidat Dušan Vukadinović, optužio je mentoricu Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja, a sada se jedan od članova stručnog žirija Đorđe David oglasio i prokomentarisao cijelu situaciju.

-Od takmičara tražim da budu koncentrisaniji nego ikada. Moraju da se ponašaju kao profesionalci. Sada su podignuti kriterijumi, ozbiljni pjevački zadaci su u pitanju. To su već ozbiljne partije – izjavio je roker.

Kandidat „Zvezda Granda“ Duško Vukadinović optužio je svoju mentoricu za mito, a njegov postupak Đorđe je oštro osudio.

–Žao mi je Snežane, a debile ne mogu da komentarišem. Bolesne roditelje koji preko svoje djece žele da ostvare svoje projekcije neostvarenih snova projektuju na djecu koja su talentovana, pa od njih naprave isto idiote koji misle da znaju bolje od profesionalaca, pa to su imbecili. Sve što sam htio da kažem na tu temu, rekao sam. Neka im je Bog u pomoći – rekao je roker i otkrio kako se osjeća Đurišićeva:

–Ona nije dobro, teško je podnijela situaciju jer optužiti nekoga ko je zaradio veliki novac za mito. To može samo neko ko ne može da se pomiri sa porazom na sportski način. Toga ima svugdje nažalost – rekao je, pieš Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh