Film i TV

SJEKIROM RAZVALILA VRATA: Stravične scene U DOMU Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića – DJECA dobila obezbjeđenje!

Isplivali jezivi detalji!

Ana Ćurčić - screenshot

Rijaliti učesnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić već mjesecima podižu prašinu zbog svog odnosa, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svijetu.

Kako su oni sada u rijaliti programu “Zadruga”, njihova djeca su trenutno bez oba staratelja, a ozbiljnost optužbi koje iznose jedno na račun drugog dovela su do toga da oni navodno dobiju obezbjeđenje.

– Mene je kuma pozvala i tražila pomoć i tu je kraj. Ja sam neko ko je najgore obračune imala sa Zvezdanom, kao pravi muškarac. Sjekirom sam razvaljivala vrata, kako bi je spasila. Ana je ležala plava, modra, iscijepana, krvava… Do te mjere je došlo da sam uzela nož i gađala ga – ispričala je Anina kuma Milena Kačavenda.

– Mi žene ponekada dobijemo astronautsku snagu. Kada me je vidio sa nožem, počeo je da bježi. Prokockao je njen stan za jednu noć. Isto je tako plakao i ronio suze krokodilske. Kada smo razgovarali prije rijalitija, tema nije bila Anđela Đuričić. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica.

– Ona je izgubila totalno kompas. Ona sve što bi na njega usmjerila, usmjerava na Anđelu i to je jeziva greška. Što se tiče Anine dejce, djeca imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava – otkrila je Milena.

Sa druge strane, pjevačica Zorica Marković je obijelodanila da je Ana svojevremeno svjesno prekinula trudnoću kada je čekala bebu sa Slavnićem.

– Zvezdan je bio dobar prema meni, još uvijek se poštujemo, ali ja neću i ne mogu jer mi se gadi čovjek. To ću mu reći. Ona je imala dva spontana sa njim i jedno namjerno prekinuto kad je otišao u zatvor. Ona pristaje da dođe da to spasi, ako ikako može znajući njihovu napolju nimalo zavidnu situaciju. Ona je preko svega prelazila zbog ljubavi i straha, zapamti to. Očekivao je to i ovdje, a to je nemoguće zbog svega i zato je pravio haos, izletao kroz prozor – ispričala je Zorica na imanju u Šimanovcima, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh