Film i TV

ISPLIVAO NECENZURISAN SNIMAK TUČE – Filip Car IZ SVE SNAGE GAĐAO Milicu: Obezbjeđenje spriječilo DISKVALIFIKACIJU

Neviđeni lom u zoru!

Sinoć je nakon emisije “Izbor potrčka” i “Pretresa nedelje” došlo do brutalne svađe između Milice Veselinović i Filipa Cara.

U jednom trenutku je Filip dohvatio limenku te je gađao.Podsetimo, sve je počelo jer je Aleksandra Nikolić zamerila Caru odnos sa Majom Marinković, a onda s eon osvrnuo na devojke kojima je ranije posvećivao pažnju.

Tokom svađe Car je ootkrio da je bio intiman sa Milicom odmah nakon prošle sezone Zadruge, dok je Vesečinovićeva bila u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kako je Car otkrio još u Zadruzi dok je bila proslava kraja sezone su navodno imali odnose, a potom su usledile i vrede na račun njene majke kao i njene same, kako fizičkog izgleda, tako i njenog ponašanja.Obezbeđenje je uletelo u trenutku kada je Car gađao Milicu limenkom, ali se nije videlo gde ju je pogodilo iako se ona držala za glavu i odmah krenula da mu uzvrati.

Kako je sve detaljno izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta koji se deli društvenim mrežama:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh