Film i TV

ZAVUKLA SE U NJEGOV KREVET! Janjuš i Maja zaboravili na sve probleme – MILUJU se kao u stara dobra vremena

Marinkovićeva jedva dočekala da upadne u njegov zagrljaj!

Janjuš i Maja - screenshot

Marko Janjušević Janjuš je sinoć kao ovonedeljni vođa imao zadatak da izabere potrčke. Janjuš je doneo odluku da u izolaciju pošalje Maju Marinković i Marka DNK. Maja je izgorjela od bijesa kada je to saznala, pa mu je saopštila da će mu se pridružiti u hotelu. Ona je svoje obećanje ispunila, pa se noćas pojavila u hotelu i zavukla se u Janjušev krevet. Ona se topila u njegovom zagrljaju, dok ga je povremeno mazila po licu, piše Srbija danas.

– Evo ja došla, kao što sam rekla. Jaško ovako si nekada najljepše spavao – rekla je Maja.

– Ne možeš da spavaš ovdje, ovdje mogu samo vođa i omiljeni – rekao je Janjuš.

– Ma daj Jaško, ovdje ću ja da spavam – rekla je Maja pa dodala:

– Jesi li sanjao da ćeš opet biti sa Majom u krevetu – rekla je Maja, pa se uvukla ispod njegovog pokrivača.

Janjuš je okrenuo leđa čim ih je Maja prekrila jorganom, a ona se sve vrijeme smiješkala. Janjuš se nervirao, a Maja ga je češkala po glavi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh