Film i TV

OKRENUO NOVI LIST: Bebica donio radikalnu ODLUKU u svom životu – Za njega je sve ZAVRŠENO?! Uvjeren u JEDNO

Marija ga poremetila u njegovom izlaganju.

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Dušica Jakovljević je postavila naredno pitanje Nenadu Macanoviću Bebici.

Macanović je tokom svog izlaganja otkrio kako daje Miljani Kulić potpunu slobodu da radi šta želi, kao i da će nakon svega shvatiti svoju grešku. Da li ćeš se boriti za Miljanu i nadmašiti Bilala? – glasilo je pitanje.

– Puštam je da radi šta hoće, tek kad se ovo završi biće svesna šta je napravila od sebe – kazao je Bebica.

– Da li se nadaš da će shvatiti? – upitala je Dušica.Nemam šta da se nadam, jednostavno znam da će shvatiti – rekao je Bebica.

– Nemoj da se nadaš – dodala je Marija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh