Film i TV

“ANĐELA SADA DOBIJA VIŠE PAŽNJE NEGO JA ZA 13 GODINA!” Ana na ivici SUZA o sretnim momentima za Zvezdanom

Ćurčićeva se rasula na komade i prisjetila se lijepih momenata u vezi sa Slavnićem!

Ana, Anđela i Zvezdan - srbija danas

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno do pitanja je bilo upućeno Ani Ćurčić.

– Pitanje za Anu. Da li je moguće da od trinaest godina zajedičkog života, tebi je najsretniji trenutak bio dok je on bio na koledžu, a ti čitala pisma? – glasilo je pitanje.

– Reći ću da mi je posljednji lijep trenutak bio izlazak sa tog istog koledža. Kćerka je rekla da je imala sudar, ja sam došla isped naše srednje škole, gdje smo se nas dvoje upoznali. To je sve bilo iscenirano, ali lijepo. Ako me pitaš da li sam bila mažena i pažena žena, nisam. Anđela sada ima više toga, nego, ja za svih trinaest godina. Nisam imala trenutke kad sam se osjećala kao prava žena. Pored svega ovoga, ja sam ga bezuslovno voljela. Ja sam jaka žena, ali sam u odnosu sa njim imala malo vremena da pokažem kako mi je – rekla je Ana na ivici suza, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh