Film i TV

“JEZIVO I BOLESNO – Anđela je PAS, a Zvezdan njen GAZDA!” Ljubavnici ZGROZILI sve svojim razgovorom KROZ ŠIFRE

“Znaš šta se desilo juče, Hači htio da ostavi gazdu.”

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - screenshot

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su večeras u spavaćoj sobi pred žurku pričali o jučerašnjem raskidu i svađi i to kroz šifre.

Anđela je bila pas Hačiko kao u istoimenom filmu Ričarda Gira, a Zvezdan njen gazda.

– Znaš šta se desilo juče, Hači htio da ostavi gazdu. Bio je ljut… Htio da ostavi gazdu 100%. Onda gazda došao, pitao ga šta je, pa su se pomirili na kraju. Užas – rekao je Zvezdan.

– Hači zamalo odustao od gazde? Vjerovatno je bio ljut, ima i Hači pravo da se naljuti nekad. Da je htio da odustane, ne bi mogao gazda nikada da ga vrati – dodala je Anđela.

Gledaoci su burno prokomentarisali ovu scenu, piše Srbija danas.

– “Jezivo, dakle Anđela je pas a Zvezdan njen gazda, kakav je to odnos”, “Šta rade ovi, nisu normalni, bolesno!”, “Pretjerali su s ovakvim ponašanjem” – samo su neki od komentara.

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh