Film i TV

“BIJEDNICE, OTAC ĆE TI OBOLJETI OD BRUKE!” Anđela izazvala GNJEV publike zbog OVOG poteza – Može li niže?

Nije prvi put da neko koristi svoju podršku za ovakve stvari.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić, svoju reputaciju je nakon “Zadruge 5” pa sve do sada uspjela da uništi, sudeći prema komentarima, ali i postupcima i potezima koje je vukla u “Zadruzi 6”.

Ono što je sebi priredila, ali i svojoj porodici zbog čitave situacije sa Zvezdanom Slavnićem i Anom Ćurčić u potpunosti je uništilo imidž “dobre djevojke” koji je do nedavno uživala. Sada, učinila je još jedan u nizu ispada, kada je svoje fanove molila da joj šalju garderobu, piše Srbija danas.

– Hvala mom “Bungiš timu” na svim poklonima koje ste mi dosada poslali. Prihvatit ću i sada sve poklone, ja bih samo još jednom da ponovim, pošto po cijele dane ponavljam, trepavice, ajlajner, gel za obrve, korektor, neki bebi dol, ali nikako spavaćica molim vas. Takođe crno odjelo, to tražim od samog starta kada sam ušla – naručivala je Anđela od svojih fanova razne potrepštine.

Sve ovo, izazvalo je gnjev kod pojedinih gledalaca, te su komentari bili prilično oštri.

– Ja da sam na tvom mjestu, izvinila bih se roditeljima, a sebe ne bih smjela da pogledam u ogledalo! Šuti djevojko i pokrij se ušima! Bijednice otac će ti oboljeti od bruke, je l’ te sramota? – glasili su samo neki od komentara korisnika socijalnih mreža.

Detaljnije pogledajte u narednom videu.

https://www.instagram.com/reel/ConzJwMocrb/?utm_source=ig_web_copy_link


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh