Film i TV

“VARALA JE SINIŠU SA MNOM!” Pojavio se muškarac koji tvrdi da je bio sa Marijom Kulić – Viđali smo se u stanu

Tvrdi da su se tajno sastajali u šteku blizu fudbalskog igrališta!

Marija Kulić - novi

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, važi za nekoga ko nema problem da iznese svoje mišljenje o rijaliti preljubama. Ipak, sudeći po tvrdnjama njenog navodnog ljubavnika reklo bi se da nije ni sama toliko bezgrešna kako se predstavlja.

Izvjesni Z. J. tvrdi da je bio intiman sa njom prije 11 godina, a ukoliko uđe u Bijelu kuću, nastat će čitava pometnja.

– Gledam Mariju šta radi, kako se ponaša i kako morališe djevojkama u rijalitiju i ne vjerujem. Nema šta im ne kaže i koliko pametuje, i sve bi to bilo super da svog muža Sinišu nije prije 11 godina varala sa mnom. Imala je tad neki štek, stančić kod fudbalskog igrališta, gdje smo se viđali. Da li je muža varala i sa drugim muškarcima, to ne znam. Ja za svoje tvrdnje mogu da idem na poligraf! Volio bih da uđem u “Zadrugu” samo da joj vidim facu kada me bude ugledala. Da vidim da li će i tada da morališe kao što sada to radi. Svašta bih imao da joj kažem, sasuo bih joj dosta toga u lice. Ja to ne volim. Morališeš, glumiš poštenje, osuđuješ ljubavnice i razne nevjernike, a ti si prva takva! Pa, ne može, dosta je bilo toga – tvrdi muškarac za “Svet“.

Podsjetimo, Marija u braku sa Sinišom ima tri kćerke Miljanu, Tijanu i Anu. Ona je više puta tokom boravka u rijalitiju isticala da je uvijek bila vjerna svom suprugu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh