Film i TV

IZBIO PROBLEM U GORNJEM ŠEPKU: Huso se ISELIO – Dragojević došao po stvari! Reagovala i POLICIJA?!

Pale su prijetnje…

Dalila i Huso - screenshot

Arafat Mujić, brat rijaliti zvijezde Dalile Dragojević, jednom prilikom otkrio je detalje života njenog oca Huse Mujića.

– On je sa Dalilinom majkom pobjegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Ima petoro djece! Pobjegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje – kazao je Arafat tada za emisiju “Đir sa Memom”.

– On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka – dodao je bio on.

Svojevremeno se pisalo i da je Huso privođen na razgovor u policiju, zbog problema sa rođakom Fetom.

– U Gornjem Šepku je bilo problema. Huso sad spava u Dalilinoj kući, a policija ga je privodila na informativni razgovor, zato što mu je Feto prijetio da će da ga ubije. Huso je izašao… Brat Dejanov je zvao Husu da preuzme auto, on mu je rekao da će Dejanu dati sve kad mu se on javi – rekao je tada komšija, prenosio je “Paparaco lov”.

Tokom kćerkinog boravka u “Zadruzi” prolazio je kroz pakao.

– Huso je završio u bolnici, prijatelji su došli po njega i odveli ga u bolnicu, čovjeku je mnogo teško i loše mu je zbog Cara i kako se ponaša prema Dalili. Šećer mu je skočio i pritisak ga muči, doktori svaki dan imaju probleme. Mi se plašimo da dok Dalila izađe, da će on umrijeti – govorio je tada izvor za “Republiku“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh