Film i TV

ANĐELA SA OČIMA PUNIM SUZA I KNEDLOM U GRLU: Zvezdan je PONOVO slomio, da li je OVO moguće?!

Pogledajte šta se sada desilo.

Andjela i Zvezdan - Novi

Zvezdan Slavnić je u emisiji “Amidži šou” progovorio o detaljima iz zatvora, o kojima do sada nije govorio javno.

Slavnić je trebalo da otkrije koji je to trenutak za njega bio najgori, dok je odsluživao kaznu za ubistvo.

– Najgore iskustvo… Pamtim da je bilo dugo, znaš šta, ne bi mi vjerovali, ali kad ti drug sa kojim si bio pet godina tu, svaki dan, izlazi na slobodu, a ti si srećan što odlazi, a tužan si što odlazi od mene, to mi je najčudnije iskustvo. Ne mogu da pomislim da želim da bude tu pored mene, ali to mi je najčudnije, jer ovo drugo nisam ni imao – ispričao je Zvezdan.

Njegova djevojka Anđela Đuričić je sve vrieme sjedila pored njega, a kako se čini sve vrijeme dok je Zvezdan govorio ona je bila na ivici suza i imala knedlu u grlu, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh