Film i TV

ANĐELA PRESREĆNA JER JE PONOVO SA ZVEZDANOM – ne skida osmijeh sa lica, dok je zadrugari VRIJEĐAJU

Marija Kulić je posebno razvezala jezik.

Anđela Đuričić

Za potrčke su postavljeni Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić što je mnoge iznendailo. Marija Kulić je komentarisala novonastalu situaciju i potrčke:

– Iznenadila me je Anđela, njen govor i ponašanje. Anđeli nije Ana problem već Maja, ona je za njega prava, a Anđeli to smeta. Meni nije jasno šta njoj nije jasno ovdje. Ona je rekla da je Zvezvan ne zanima, da želi da se distanica, a sada se vidi smijeh, koji ne skida. – rekla je Marija.

– Anđela oduševila si se? – upitala je Ivana.

– Iskreno ja sam očekivala da će poslati njega i Maju jer se sada ne razdavajaju, ali ne krijem da mi je drago da sam ja sa njim tamo iako par dana nisamo imali komunikaciju – rekla je Anđela, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh