Film i TV

NEVJEROVATNE VIJESTI IZ VETERNIKA! Dejan Dragojević se ženi: Idemo djevojka i ja u Beograd, zakazao sam u opštini!

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević najavio je ženidbu sa svojom djevojkom Jovanom, ali ga koči samo jedna stvar, činjenica da se i dalje nije razveo od Dalile Dragojević.

Dejan sa djevojkom - Ekskluziv.rs

Dejan je najprije govorio o razvodu sa Dalilom Dragojević do kojeg i dalje nije došlo, a onda šokirao sve priznanjem:

– Čekam na taj razvod, sada ide javno sve. Sve što zanima druge djevojke zauzet sam. Moj razvod na moj način, idemo djevojka i ja u Beograd zakazao sam u opštini, idemo da se uzmemo – rekao je šaljivo Dejan, piše Informer.

Dragojević je inače, dva mjeseca u vezi sa Jovanom, a iako je pokušao da sakrije njen identitet, mediji su saznali sve o njoj. Naime, riječ je o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara. Ljepša polovina pobednika “Zadruge 5” nema mnogo pratilaca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh