Film i TV

“ČETIRI GODINE NIJE VIDIO SVOJE DIJETE!” Ana otkrila DETALJE IZ SPOLJNOG SVIJETA o Zvezdanovoj KĆERKI

“Ništa njega ne zanima!”

Ana i Zvezdan - novi

Ana Ćurčić je večeras u razogovru sa Zoricom Marković otkrila da Zvezdan Slavnić navodno nije vidio svoju ćerku četiri godine, a da planira da je ne vidi, kako kaže, još četiri godine.

– On četiri godine dijete svoje nije vidio, a ovdje bi da bude još četiri. Gdje si ti čoveče? Ništa njega ne zanima, zanima ga sprdnja i neodgovornost. Sa njim ne želim ništa više u životu, ali ti i za dvije godine, godinu, vidiš da neko želi da mu oprostiš i da želi da se potrudi, kapiraš? Ovo je… – rekla je Ana, piše Srbija danas.

– U je*ote – rekla je Zorica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh