Film i TV

“ZVEZDANOVE EMOCIJE PREMA ALEKSANDRI SU OČIGLEDNE!” Marija Kulić ponizila Anu i Anđelu, pa uzdigla Nikolićevu

Haos u najavi!

Aleks, Zvezdan i Anđela - srbija danas

Zadrugari su nastavili da glasaju za tri najljubavnija para u Bijeloj kući.

Marija Kulić dobila je riječ, pa je izrevoltirala mnoge svojim izlaganjem.

– Prva emocija je Miljana Popović prema Zvezdanu. Isto Ana prema Zvezdanu i treća emocija je dokazana u izolaciji, a to su Zvezdanove emocije prema Aleksandri. Postoji još jedna emocija, ali neću da produbljujem konflikt – rekla je Marija, pa nastavila:

– Miljana i Nenad, naravno. Znam koliko je voli i to je dokazao i u dobru i u zlu. Divna i Marko se drže, vjerovatno emocije postoje, ali poštovanje tako i tako. Treći par koji ću navesti, zanemarimo jednu svađu koju su imali, a do sinoć sam smatrala da su najidelaniji i nadam se da se takve uvrede kod njih neće ponavljati. Aleksandra mi je mnogo slatka, a Dragić mnogo drag. Da, spojila bih Necu i emocije prema poniju – rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh