Film i TV

Mnogi je se ne sjećaju iz OVOG perioda: OVAKO JE SANJA KUŽET IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE FOTO

Sanja Kužet je i prije 17 godina plijenila prirodnom ljepotom, kada je na Pinku u Jutarnjem programu izvještavala o vremenskim prilikama.

Sanja Kužet

Sanja Kužet važi za jednu od naših najlepših TV lica, te na njen izgled malo ko ostaje ravnodušan. Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” osvaja sve šarmom i prirodnim izgledom, a malo ko se seća kako je izgledala na početku karijere.

Naime, Sanja je prisutna na malim ekranima već dve decenije tokom kojih se oprobala se u različitim televizijskim formatima, među kojima i kao voditeljka igre na sreću “Bingo”, međutim, njeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku. Ona je i tada plenila neverovatnom lepotom, a da li se i koliko izgled Sanje Kužet promenio tokom godina svedoče stare fotografije.


republika


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh