Film i TV

NAPUŠTA ZADRUGU! Zvezdan donio ODLUKU: Nakon HAOSA sa Anom, sklapa dogovor sa produkcijom i završava

Ona je samo htjela da jede a tek kasnije da priča, ali joj Slavnić nije dao.

Zvezdan Slavnić - srbiaj danas

Zvezdan Slavnić stalno menja mišljenja o svojoj bivšoj supruzi Ani Ćurčić. Ponekad je vrijeđa, ponekad pokušava da joj se dodvori, a povremeno klekne na koljena i moli je za oproštaj.

Sada je izgleda njegova taktika postigla pun krug pošto je Mokin sin počeo da prijeti da će napustiti Zadrugu.

– Kaži šta hoćeš da odem sutra da kupim šta ti treba, da sednem sa njima i da izađem i da se dogovorim šta ću – ponudio je Zvezdan.

– A zašto ti mene pitaš šta hoćeš? – pitala je Ana.

– Apsolutno – rekao je Zvezdan.

– Da li si seo da me pitaš kako si ti Ana? Kako sam ja? Sve one stvari koje smo se dogovarala. Sam tvoj čin, sve si promijenio – pitala je kozmetičarka iz Zemuna.

– Samo ti, sve ti – bio je besan Zvezdan.

– Mogu sad da jedem pa ćemo poslije da pričamo? – pitala je Ana.

– Nema mi šta da pričamo – bio je isključiv Zvezdan, piše Srbija danas.

Snimak pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh