Film i TV

UZNEMIRUJUĆE! Anđela doživjela slom, VALJA SE PO PODU, pa se zaletjela na STAKLO – HITNO odvedena!

Niko nije mogao da je obuzda.

Anđela Đuričić - screenshot

Noćas su za ovonedjeljne potrčke izabrani Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić, a ubrzo nakon toga, Anđela Đuričić je doživjela nervni slom, piše Srbija danas.

Ona je otrčala u radionicu, plačući, a Ana Spasojević je pokušavala da je smiri, međutim bezuspješno.

– Makni mi se s očiju, ne mogu da te gledam – vikala je ona na Slavnića.

On je još jednom pokušao da joj priđe, međutim naišao je na urlanje i tjeranje.

– Ne mogu više da te gledam! Skloni se od mene! – urlala je Anđela dok joj je glas pucao i podrhtavao.

Anđela je potom izletjela napolje, i dalje urlajući iz sveg glasa, a onda je počela da se baca i valja po podu, te ni Slavnić nije uspijevao da joj pomogne.

Iako je on davao sve do sebe da je smiri, to mu nije polazilo za rukom, što je njega iznerviralo i odlučio je da se povuče i prepusti je ostalim zadrugarima. Miljan Vračević i Ana Spasojević odveli su je u izolaciju, ali ona ni tu nije imala mira.

Nakon toga, Anđela je doživjela ozbiljno pomračenje, zatrčala se na staklena vrata i počela iz sve snage da udara po njima. Zadrugari su bili u šoku, jer niko nije uspijevao da je obuzda, a Slavnić je preko bubice dozivao obezbjeđenje.

– Ljudi dođite odmah, djevojčica je! Vodite je, vidite da nije normalna – pričao je Zvezdan.

– Pustite me! – nastavila je da urla Anđela.

– Kako da te pustimo, nagrdit ćeš se! Pa nisi ti Maja Marinković – govorio je Marko Janjušević Janjuš.

U tom trenutku je došlo obezbjeđenje i odvelo Anđelu u zatvor, kako bi tamo prespavala i smirila se. Ipak, ona je i tamo sve vrijeme jecala i plakala…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh