Film i TV

“TUGA I SRAMOTA” Zvezdan ima NERJEŠENO stambeno pitanje – Odlučio KOME ĆE da se uvali poslije Zadruge!

– Sa mnom nećeš živjeti!

Zvrzdan - Novi

Haos koji je izbio noćas između bivših vanbračnih supružnika, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, zaprepastio je mnoge, a kako to obično biva u toksičnim odnosima, među njima su se smjenjivale suze, uvrede, bijes, tuga, ali i poljupci i zagrljaji.

U trenutku dok je još vršio višečasovnu psihičku torturu nad Anom, Zvezdan ju je pratio u stopu i nije prestajao da je provocira.

– Čovjek je izjavio da će poslije rijalitija da živi kod Matore. Tuga i sramota – prokomentarisala je Ana.

– Sramota? Jok, s tobom ću da živim – rekao je Zvezdan.

– Sa mnom nećeš živjeti – rekla je Ana.

– Kad su ti trebale pare, tad sam bio najbolji – rekao je Zvezdan.

– Ne vuci me za jezik, dobro vodi računa šta pričaš – rekla je Ana.

Podsjećanja radi, informacije koje su dospjele u javnost, a koje je i sama Ana iznijela prije ulaska u Zadrugu, jesu te da je Zvezdan živio u stanu koji je Ana iznajmljivala sa svojom djecom, kao i da ih je godinama ona sama izdržavala, budući da je Slavnić bio sklon kockanju, te da je veći dio života proveo po zatvorima, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh