Film i TV

“NE MOGU DA GLUMIM!” Ana NAJAVILA SUOČAVANJE sa Anđelom, sprema se HAOS: “Tek ću ja njoj reći…!”

Reći će joj sve u lice?

Ana i Anđela - srbija danas

Ana Ćurčić je danas progovorila o svom bolu nakon javne prevare Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić.

Ana je otkrila i da tek sprema suočavanje sa Anđelom, te iznijela svoj stav o njoj.

– Ja o njoj pričam sa Zoricom, Anđela je jako gorda osoba. Ne očekujem da ona ima saosjećanje prema meni, ali… Ja plačem svaki dan, mene je sinoć boljela duša, sada mi je krenulo sve, a da glumim stvarno ne mogu. – pričala je Ana pa dodala:

– Imaš li potrebu da kažeš nešto Anđeli? – upitalo je Drvo.

– Imam mnogo toga, i reći ću sigurno. Ona se meni ne dopada, podjednako su mi krivi i on i ona, a ona nema ni stida ni srama, ona pokazuje samo šta je blud i nemoral, a kao drži se nekih standarda. – dodala je Ana, piše Srbija Danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh