Film i TV

“IMAT ĆEMO NAŠE INTIMNOSTI, DA ANA NE VIDI!” Anđela ne odustaje od Zvezdana – Od NJE zavisi njihova VEZA

“Sve i da ostanemo zajedno ne bih željela da uživo gleda naše intimnosti.”

Anđela i Ana - novi

Anđela Đuričić je sinoć u intervjuu sa Markom Đedovićem otkrila da bi voljela da je u drugom stanju, pa makar i da nije u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, jer je to nešto na čemu su “radili” kao i da oboje to žele.

Sada, kada je njegova nevjenčana supruga, Ana Ćurčić, postala ravnopravni učesnik Zadruge, Anđela je progovorila i o intimnim odnosima sa Zvezdanom u izolaciji:

– Zajedno smo, nećemo pred Anom da prikazujemo neke stvari, a u izolaciji ćemo imati naše intimnosti. Za sad je tako, zavisi kako će da funkcioniše njegov i Anin odnos, da li će da spuste loptu i pokaje se. Naš odnos zavisi o njihovom odnosu. Kad se priča o braku poljulja se treći odnos.

– Sve i da ostanemo zajedno ne bih željela da uživo gleda naše intimnosti, to je monstruozno i bilo bi strašno sve i da ga ne voli i da ga mrzi, proveli su čitav život zajedno. Mnogo će naš odnos da zavisi kad se sve iznese – dodala je ona, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh