Film i TV

PRODUKCIJA VRATILA ZVEZDANA U KUĆU – nakon SKANDALA i bijega kroz prozor, zadrugari POBLIJEDILI kad su ga vidjeli

Upoznao novu ukućanku.

Zvezdan Slavnić - srbija danas

Zvezdan Slavnić vratio se u Bijelu kuću, nakon što je prošao glavom kroz staklena vrata, te se je svoju smjelost vinuo u nebesa, a Ana Spasojević izdeklamovala mu je sve sva dešavanja koja tokom njegovog odsustva.

– Šarmen, je l’ ti to ime? – upitao je Zvezdan.

– Šarmen Soraja Leoni Altman – rekla je Šarmen.

– Ja sam bio sa četiri djevojke u usto vrijeme – rekao je Janjuš.

– Gdje si, Zvezdane – doviknuli su zadrugari.

– Da, pokazao sam šta je pravi kaskader – kazao je Zvezdan.

– Napadali su me – rekla je Ana S.

– Zato što nisi na Aninoj strani? – upitao je Zvezdan.

Da, zato što sam uz Anđelu. Govore da sam ja uz Anđelu zbog kadra. Anđela je par puta pitala gdje je Matora, jer je nije posjetila par dana. Ja sam išla da vidim Anđelu, jer mi je do nje stalo, a ona nije ni pomislila na nju – kazala je Ana, piše Srbija danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh