Film i TV

“POKRILA SAM OČI I MOLILA SE DA JOJ NE ODVALI GLAVU!” Oglasila se Anina drugarica, pa Zvezdana nazvala NASILNIKOM

Ulazak Zvezdanove nevjenčane supruge Ane Ćurčić, koju je Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, totalno je promijenio tok rijaltiija.

Zvezdan i Ana - srbija danas

Kad su je vidjeli na kapiji, zadrugari su se sledili, a ponajviše Zvezdan i Anđela. Od tog trenutka Slavnić ne prestaje da pravi haos u Bijeloj kući, a tim povodom se oglasila i Anina drugarica Milena.

– Ana je izgrmjela, ispunila je više nego sva moja očekivanja s obzirom na to da je pet mjeseci otpatila šmekerski, muški. Mislim da će ga samljeti i da je to apsolutno zaslužio nakon svega što joj je uradio. Ana je vrlo riječita, elokventna i školovana žena, ponosna sam. Plašila se da je emocije ne preplave kad ga vidi, kad ga sretne i pogleda u oči, ali vidjela sam bijes, ono što sam od nje i očekivala. Ovo što vi gledate nije Zvezdan Slavnić, tek ćete vidjeti ko je on. On je potpuno druga ličnost, vrlo nasilan i to polako kreće da se pokazuje. – rekla je ona, pa otkrila da li je Zvezdan ikada bio nasilan prema Ani:

– Tu ćemo sačekati Anu, tu ima mnogo pikanterija kad je gospodin Slavnić u pitanju, kao i njegov otac. On je od mene zaslužio šamarčinu preko usta. Sve zatvorske posjete sam sa njom u Švajcarskoj prošla, bilo je tu svašta među njima, ali ste i sami vidjeli da je nasilan. Ja sam se bojala da dok je hodao onako nervozno oko stola za kojim je sama sjedila, Bože ja sam samo pokrila oči i molila se da joj ne odvali volej u glavu. On je svjestan da ćemo ga mi samljeti, piše .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh