Film i TV

ISPLIVAO NECENZURISANI SNIMAK – Zvezdan PRIJETI Ani? Plaši se da ga ne OCINKARI – Trenutak kada ODVALJUJE VRATA

“Čekaj bre, tek ćemo da se igramo!”

Zvezdan - srbija danas

Sinoć je emisija “Vanrednog ubacivanja” odložena jer je nastao haos u Bijeloj kući kada su se ponovo sukobili Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, piše Srbija Danas.

Kako se vidi na snimku koji se dijeli društvenim mrežama, trenutak kada je Zvezdan zalupio iz sve snage vrata pušione gdje je sjedila Ana.

Zvezdan je pobjesnio, a kako se navodi u opisu ovog videa, navodno je prijetio Ani, jer se kako pišu, plaši da ga ne ocinkari.

Podsjetimo, Ana je i pri ulasku uZadrugu rekla da će raskrinkati Slavnića, kao i da on nije uopšte takav kakvom se predstavlja.

Između ostalog je rekla da ju je vrijeđao i ranije, te da je prikrivao to ponašanje, budući da nije uvrijedio nijednu zadrugarku do Aninog ulaska u Zadrugu.

– Vidim da je ovdje nešto promaja, pa promaja je – vikao je Zvezdan a onda iz sve snage zalupio vrata pušione.

– Nemoj, ne stoji ti – rekla je Zorica Marković.

– Pa ne stoji mi, promaja, da se neko ne prehladi – rekao je Zvezdan.

– Čekaj bre, tek ćemo da se igramo, tek počinje, pa ja sam rijaliti igrač – rekao je on.

– Pa jesi – dodala je Ana.

– Šta je ne mogu da lupim vratima?

– Hajde neka dođe obezbjeđenje! To si radio godinama kući, ovdje više nećeš – rekla je Ana na kapiji.

– To cinkarošu mrtvi – rekao je Zvezdan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh