Film i TV

IZLAZI SA NULOM – Zvezdan Slavnić IZGUBIO SAV HONORAR! Odlučan NAPUŠTA Zadrugu – odluka ga SKUPO KOŠTALA!

Sad nema nazad!

Sinoć se u “Zadrugu” uselila žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, što je napravilo opštu pometnju u rijalitiju već u samom startu.

Njeno prisustvo Zvezdan nije mogao da podnese, te je zahtevao da napusti imanje i ode da razgovara sa produkcijom.Veliki šef mu nije uslišio želje, zbog čega je Slavnić počeo da lomi sve po imanju. Njegova devojka Anđela Đuričić je trčala za njim kako bi ga smirila, ali joj nije pošlo za rukom da ga obuzda.

U jednom trenutku Zvezdan je otkrio da će danas napustiti imanje i da svakako iz “Zadruge” izlazi iz rijalitija bez honorara.Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi… – rekao je u lajvu Slavnić, što možete čuti u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh