Film i TV

NEZAPAMĆENI HAOS! OBEZBJEĐENJE DRŽI FILIPA CARA! Maja VRIŠTI I PLAČE! Produkcija odmah da se OGLASI

“Zadnji put ti govorim da izađeš iz rehaba, letjeće ti sve!”

Tuča u Zadruzi - srbija danas

Filip Car je pobacao Maji Marinković posteljinu po imanju, a ona njemu stvari nastao je opšti haos, a onda je on poludio kad je vidio gdje su mu stvari, pa je krenuo da je vrijeđa, a obezbjeđenje ga je sve vrijeme držalo, dok je ona plakala.

– Ku**o ja sam ti bacio pokrivač, ne stvari. Majku li ti je**m, miči mi se iz života – urlao je Car.

Kako je krenuo do radionice da joj baci stvari, obezbjeđenje je spriječilo dalji tok okršaja, ali je ona odletjela brzinom svijetlosti do rehaba i sjela u njega, a on joj je vikao da izađe iz njega, što ona nije željela.

– Izađi mi iz prostorije, letjeće ti stvari, go.a ćeš ići. Zadnji put ti govorim da izađeš iz rehaba, letjeće ti sve – bjesnio je Filip.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh