Film i TV

‘PREKLINJEM TE NEMOJ’ Anđela moli Zvezdana da totalno ignoriše Aleks, on priznao da je Nikolićeva prezgodna!

Nakon što joj je priznao za razgovor i salamu koju je dao Aleks Nikolić, Anđela Đuričić drobila je mozak Zvezdanu Slavniću.

Zvezdan i Anđela - screenshot

Meni se tako u glavi namjestila ta situacija ovdje u malom prostoru itd. To što je bilo u toj sekundi, sjećam se kad sam rekao i uradio ono što sam želio u toj sekundi. Ponavljam ti, ne mogu ništa drugo sem toga da ti kažem. Iskreno ja ne bježim da mi se nije svidejla fizički. Nisam zaljubljen u nju, fizički da, tako se namjestilo – rekao je Zvezdan.

A sada da li ti se sviđa? – pitala je Anđela.

Fizički me privlači, ali mi se poslije svega ovoga ne sviđa. Da nije bilo sve ovo ne znam da li bi bilo. Ona mora da razjasni da mi se fizički sviđa, prijala mi je jer si mi kljucala mozak – rekao je Zvezdan.

Bježao si od mene tih dana. Molim te nema ni da joj odgovoriš na pitanja nikakva, ja sam je tješila i za Filipa i Dejana i posljednjih dana sam joj govorila da mi je neprijatno što ste povezivani. Ti si njoj zgodan pa si joj zgodan kao i devedeset posto žena, zanima je samo priča, a naša je glavna i igra se sa tobom da bi bila u našoj priči – rekla je Anđela.

Ti nisi normalna. Ništa ne kapiraš kad se upališ. Dobro je što sam je izveo i pitao kako može nekome, Anđeli da kaže ispod pokrivača kad zna da će ona reći ljudima da joj je rekla da joj ja izjavljujem ljubav i da sam zaljubljen. Ja joj neću dati na značaju, obećavam ti da nema teoretske šanse – rekao je Zvezdan.

Ako ti je stvarno stalo do mene – rekla je Anđela, piše Pink.

Samo nemoj da mi kažeš da ne pričam ni sa kim – rekao je Zvezdan.

Sa ovom nećeš. Ne traži slatko nikome, svaki dan ću ti praviti palačinke, pričaj sa kim hoćeš, samo nemoj molim te više – rekla je Anđela.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh