Film i TV

HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE! “IDEM KUĆI! UBIĆU TE AKO OSTANEM!” Drama u Bijeloj kući! Pljušte psovke i uvrede

Drama!

Sanja Grujić je prišla Marku Stefanoviću večeras, pa počela da mu pravi dramu zbog Žane Što si se ti nasmejao? – pitala je Sanja.

– Nasmejao sam se tebi. A što je ona ušla, ona je ušla da bi bila povezivanja, jer je dr*lja koja ne zna šta drugo da radi – nastavio je Stefanović.Još si je doveo tamo da mi se smeje – rekla je Grujićeva.

– Jer je dr*lja i k*rava, a da više ne bih bio povezivan sa k*ravama, ja moram da raskidam sa tobom – nastavio je Marko.Ja ću da tražim da se otvori kapija i da idem kući – dodala je ona.

– Ja sam čuo da si ti top večeras – odgovorio je on.

– Idem kući, jer ću da te ubijem ako ostanem. Mogu da mislim da me lažeš kao Zvezdan Anđelu – nastavila je Sanja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh