Film i TV

“LUPAO JE I LOMIO, JEDNOG DEČKA UDARAO” – Caru u bijesu / IZLETJELI GNUSNI detalji veze Dejana i Aleks

Filip Car se posvađao sa Aleksandrom Nikolić, padale su toliko teške riječi, koje su uspjele da ga izbace iz takta do te mjere da je počeo da urla na sav glas.

Filip, Aleks i Dejan - srbija danas

Izašao je ispred Bijele kuće i tom prilikom počeo da iznosi dosad nepoznate detalje iz zadrugarkine veze sa Dejanom Dragojevićem.

– Ako je neko folirant, ne znači da je loš čovjek – prekinuo je Car.

– Mene ona nije obmanula! Iskreno nije, kao što me ni ti nisi povrijedio. Djevojka mi ništa nije uradila, ne znam šta ti hoćeš od mene – čudila se Zorica Marković.

– Rekla je da je bila sa njim jedno vrijeme jer joj je bilo lijepo, poslije kada je vidjela kako reaguje kada priča o raskidu. Lupao je, lomio, svašta radio, isto kao i sa Dalilom i nije mogla da ga ostavi. Pričala je sa nekim tipom, on ga napao i udarao šakama. Navodno sve vrijeme sam joj bio u golavi. Kaže da ga nije gledala na taj način, ali nije mogla odmah da ga ostavi. Brate, ja shvatim da ležim sa folirantom, bježi – istakaoje Filip Car, piše Srbija danas.

Šta je to sve još imao da kaže, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh