Film i TV

BIJEG PREKO KROVA! ZVEZDAN I CAR USRED DRAME: Bježe iz Zadruge 6 preko obližnje pumpe, NASTAO OPŠTI HAOS!

Očekuje se kazna produkcije!

Zadrugari su sinoć uživali na žurci, a u jednom momentu je pojedincima na um pala prilično sumanuta ideja, piše Srbija danas.

Mikica Bojanić je predložio Filipu Caru da pobjegnu iz rijalitija, preko krova u Rajskom vrtu, kako bi otišli do obližnje pumpe i kupili još piva! Očekivano, Car je pristao na ovu ideju, a ubrzo su se pridružili i ostali zadrugari. 

Maja Marinković je odlučila da krene sa njima u ulozi kontrolora, tačnije, kako Car ne bi iskoristio priliku da se nabacuje kasirkama (?!), Nenad Macanović Bebica je bio toliko velikodušan, da se ponudio da pokaže Bojaniću kako da pobjegne preko krova, budući da je i sam nekoliko puta na isti način pokušavao da pobjegne iz rijalitija, a Zvezdanu Slavniću se očigledno samo dopala ovakva akcija, pa je i on krenuo sa njima. 

Njih petoro se ubrzo zaista uputilo u Rajski vrt, a Mikica i Bebica su završili na krovu. Ipak, u poslednjem trenutku su shvatili da nije pametno da rizikuju učešće i honorar u rijalitiju, pa su se ubrzo pokajali, sišli sa krova i vratili se u Bijelu kuću. 

Pogledajte i snimak ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh