Film i TV

DALILA ZAREŽALA ZBOG OBEĆANE NAGRADE: Nakon Milice, otkrila da li je njoj isporučena montažna kuća!

I jedna i druga su osvojile visoko drugo mesto glasovima publike.

Dalila Dragojević - pink

Velika halabuka se podigla u danima za nama kada je voditeljka i bivša zadrugarka, Milica Kemez, na svom Instagramu otkrila da još uvijek nije dobila svoju nagradu kao drugoplasirana u “Zadruzi 4”, u vidu montažne kuće. 

Šta nam je Kemezova sve otkrila i koje su posljednje informacije koje ima vezano za kuću, kao i šta je razlog njenog odsustva u emisijama koje vodi na Red televiziji, saznajte OVDE. 

Pored Milice, identičnu nagradu osvojila je i Dalila Dragojević, vicešampionka pete sezone “Zadruge”.

Kako nam je Kemezova rekla, ni Dalila još uvijek nije dobila svoju kuću. 

– Čula sam se sa Dalilom, ni ona još uvijek nije dobila svoju kuću, ali neću ja da pričam o tome, ona ima gdje, ima kuću u Šepku, roditelje, a ja nemam, plaćam stanarinu 500 evra mjesečno i iznajmljujem magacin za tu kuću koji stoji prazan već šest mjeseci, pa vi izračunajte koliko sam već novca bacila u vjetar – rekla je Milica za “Srbija Danas“. 

S druge strane, kada smo kontaktirali Dalilu, ona nam je rekla sasvim suprotno. 

– Ne dajem nikakve izjave, ja sam s tim ljudima okej, sve je u redu – kratko je poručila Dalila za portal “Srbija Danas”, ne želeći da detaljiše da li ima informacije kada bi joj obećana montažna kuća mogla biti isporučena. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh