Film i TV

ŽESTOKA AKCIJA ZVEZDANA I ANĐELE: Sijevnula za.njica, a EVO i DOKAZA da je snimak gledala ŽENA

Par je razmjenjivao nježnosti pred svima.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Anđeli Đuričić kočnice sve više popuštaju. Naime, ona i njen izabranik Zvezdan Slavnić su se prepustili strastima u punoj sobi zadrugara, razmjenjivali su nježnosti i poljupce, a svoje igrarije su nastavili pod jorganom da ih niko ne vidi.

Prekrivač se pomjerao gore-dole, a u jednom trenutku je čak sijevnula i Zvezdanova zadnjica što su svi primetili, a društvene mreže se usijale.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Ostao nam Zveki bez gaća koliko vidim! Nastavila nam Helga tamo gdje je sa Matejom stala, bolje da nisu mjesta mijenjali, ova bi ga diskretnije odradila nego Zveknuti šta uradi! Rukice se peru inače poslije d.kotine, ne trpaju pod nos – glasi komentar korisnika jednog profila koji je podelio snimak.

Ono što je takođe zanimljivo, jeste da je među prvima ovaj snimak, ali i komentar na njega lajkovala Zvezdanova dugogodišnja partnerka Ana, koja očigledno ne propušta dešavanja u Bijeloj kući, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh