Film i TV

“NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK! Nisi ostavila Dejana zbog mene” Car URLAO na Aleks! Priprijetio da će da PROGOVORI

“Nemoj da ja otkrijem…!”

Dejan, Filip i Aleks - srbija danas

Sinoć za vrijeme “Pretresa nedelje” pokrenula se tema odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara kada je Car bio baš ljut te priprijetio Aleksandri da ga ne provocira jer će da “progovori”.

Kako je naveo Aleks sve radi zarad kadra, pa otkrio i da nije raskinula sa Dejanom zbog njega.

– On se vadio da ima emocije, da ne bi ispalo da je nešto uništio. On je svjestan cijele situacije u kojoj sam se nalazila, nije mogao da podnese pritisak… Iz čista mira, pronašao mi je mane – rekla je Aleks.

– Ja sam u rijalitiju, paše mi da imam nekoga da je pored sebe. Napolju kada sam, uvijek cimnem neku djevojku da ne spavam sam – pravdao se Car.

– Aleks je neko koga je čekala lijepa budućnost, imala je fanove, poštovanje, trebala je da bude zaprošena za Novu godinu… Zašto misliš da bi sve žrtvovala da te ne voli – pitala je Ivana.

– Ma ona nije Dejana ostavila zbog mene, neka prizna ako smije – odbrusio je Car.

– Ja sam sto puta lijepo rekla, ja sam bila sa Dejanom, ali kada je on ušao osjetila sam nešto i desilo se. Meni to nije trebalo, ta priča o rijalitiju je glupa – govorila je Nikolićeva.

– Ona uvijek ima taj rijaliti momenat u glavi, ona tačno zna šta radi. Kod nje je svaki korak isplaniran. Izvini, a gdje si ojsetila to prema meni – provocirao je Filip.

– Uvijek sam govorila da mi nije bilo svejedno kada je u pitanju bio Filip, ali zaljubila sam se u Dejana i zavoljela ga… Nećeš mi nabaciti te stvari – vikala je Aleks.

– Meni tvoja veza sa Dejanom nije bila ni iskrena ni normalna. To sam izvukao iz razgovora sa tobom! – viknuo je Filip.

– Znam ja zašto on ovo govori… – nervirala se Nikolićeva.

– Ja da sam htio mogao sam da ti upadnem u vezu sa Dejanom! Nemoj da pričam šta si radila i kada! – zapretio je Filip.

– Prošle godine kada je bila zajednička svadba, jesam bacila žito od bijesa! – priznala je Aleksandra šta je radila u petoj sezoni.

– Meni je Dalila stalno zamjerala Aleksandru i njene poglede! Rekla si mi da si ušla u vezu u koju nisi trebala i za nešto što nije za tebe – otkrio je Car.

– Ma koga ti za*ebavaš? Filipu treba za tebe 16 minuta – skočio je Janjuš.

– Nemoj da me vučeš za jezik! Rekla si mi da sam ti uzeo prvo mjesto, mnogo toga si glumila! Nisam htio da ti kažem da nisam sa tobom jer si folirant, jer ti je sve strategija, sve ti je igra! Dejana nisi voljela pet pari, ušla si ovdje da bi igrala igru, sve je bilo farsa! Priznaj to i budi dostojna do kraja! Ti si djevojka koju mogu da povežu ovdje sa njih petoro, koja može da bude ovdje sa sa kim poželi. Znam te kao zlu paru nemoj sa mnom da se igraš rijalitija! Ovakve kao ona mogu me koštati samo tako, da ti raz*ebu život! – urlao je Car, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh