Film i TV

NJIH DVOJE SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! Caru je ugrožen boravak u Beloj kući – za opstanak se bori i ONA

Ovu borbu je dobila Aleksandra!

Ove nedelje su uloge potrčka bile dodeljenje Aleksandri Nikolić i Filipu Caru. Ukućani su u okviru “Nominacija” birali koga će želeti da zadrže u kući. Iako je situacija bila napeta, a mišljenja o tome da li bi trebalo da ode u izolaciju gotovo jednako podeljenja, sve je otišlo u korist Aleks.

FIlip, po većinskoj odluci, odlazi u izolaciju.Voditelj Marko Đedović saopštio je koji takmičar je imao najmanju podršku publike, odnosno, ko će se boriti se za opstanak u Beloj kući u nedelju.Što se ukućana tiče, u izolaciju ide Filip Car, pravila su vam jasna – rekao je voditelj.

– Filipe, ne može kratko obraćanje. Presek je napravljen, ove večeri je nominovana Marina. Marina, ideš u izolaciju sa Carem – završio je Marko Đedović.

U nedelju, u okviru izvacivanja ćemo saznati i ko će napustiti kuću.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh