Film i TV

“KUNEM SE U KĆERKU, VIŠE MI NEĆEŠ PRIĆI!” Zvezdan doživio SLOM, urlao na Anđelu, NAJJEFTINIJE ga ucijenjivala!

Otišlo predaleko.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se tokom proslave srpske Nove godine gadno posvađali, a tom prilikom je ona povikala “da će se ubiti”!

Ova rečenica izazvala je bijes kod Slavnića, jer nije želio da ga ucijenjuje i prijeti samoubistvom, što nikako nije za šalu.

Inače, snimak je i na društvenim mrežama izazvao potpuni haos, budući da se odmah povela priča iz prethodne sezone kada su svi brujali o tome kako je Anđela, navodno pokušala da se ubije kada je saznala da je dečko vara, i to tako što se, prema pisanjima medija autom zakucala u betonski zid.

Đuričićeva nije o tome govorila, niti je demantovala ove navode, ali su ove emotivne ucijene upućene Zvezdanu svakako ponovo pokrenule priču o tome

-”Kunem ti se u moju kćerku Saru, ako još jednom budeš rekla da ćeš to uraditi, sa mnom nikada više nećeš govoriti! “- urlao je Zvezdan.

-”Izvini, molim te, evo neću više”… – govorila je ucviljeno Anđela., piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh